Cel mai bun robot de bucatarie! Cum il alegi?

Cauti robot de bucatarie ieftin? Avem solutia in acest material pe care l-am scris. Tine cont de nevoile tale si de functiile robotului de bucatarie si alege robotul de bucatarie potrivit. Tine cont si de bugetul pe care il ai.

Daca pana acum ceva timp era suficient sa ai in bucatarie un aragaz, un cuptor si un frigider, de o vreme numarul de electrocasnice mici pe care le folosim in bucatarie creste tot mai mult si, de la o zi la alta, devin foarte importante in viata noastra. Unul dintre acestea este cu siguranta si robotul de bucatarie.

Pana la aparitia sa, majoritatea bucatarilor si gospodinelor era obisnuita sa foloseasca propriile maini pe post de electrocasnice astfel incat activitati precum tocatul legumelor, al carnii si al altor alimente erau facute 100% manual.

Ce roboti de bucatarie gasim la magazinele online?

Ce functii principale au robotii de bucatarie, le enumeram mai jos:

  • Functie de tocare;
  • Functie de framantare;
  • Functie de feliere;
  • Functie de radere;
  • Mixare oua;
  • Roboti cu blender, mixare si macinare.

Robotii de bucatarie sunt de 3 tipuri: Roboti de bucatarie pentru casa, Roboti de Bucatarie Comerciali si Roboti Industriali cu trepte de viteza de la 1 pana la 12. Puterea unui robot de bucatarie, in functie de tip incepe de la 100 w pana l 2500 w (robotii de bucatarie industriali).

 

Promotii la peste 150 de roboti bucatarie – vezi preturile aici

Taiat, tocat, framantat

In familiile unde se gateste mult, un robot de bucatarie poate fi considerat un obiect indispensabil, deoarece ne pune la dispozitie un numar mare de functii care se pot dovedi a fi foarte utile.

Robotul de bucatarie va toca mult mai usor alimentele, le va taia, iar unele modele dispun chiar si de o functie de framantare a aluatului. In mod normal, avem nevoie de timp pentru a face toate aceste activitati, insa un robot de bucatarie va reusi sa ne pregateasca alimentele in doar cateva minute.

Timpul economisit – un atu esential in bucatarie

Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui robot de bucatarie este acela de a ne ajuta sa economisim timp. Desigur ca putem gati si fara un robot de bucatarie. Inca sunt multe familii care nu se bucura de un astfel de obiect, insa timpul este foarte pretios atunci cand gatim astfel incat orice ajutor este binevenit. Mamicile cu nou-nascuti apeleaza la orice truc posibil care sa le ofere un ajutor in plus. Prietenii care ne anunta de o vizita-surpriza. Orice minut conteaza. Cei mai multi declara ca o data ce au incercat un aparat 3 in 1, nu mai renunta niciodata la el.

Asadar, daca timpul este o problema pentru voi de fiecare data cand doriti sa gatiti si daca aveti nevoie de un ajutor in bucatarie, un robot poate fi solutia perfecta. Pentru mai multe sfaturi din secretele hight-tech ale bucatariei, click aici. Black Friday Romania are in oferta roboti de bucatarie la pret redus, in sectiunea Electrocasnice. Trebuie doar sa alegi unul

Lasă un comentariu