Cum alegem cea mai buna lada frigorifica

Faci parte dintre persoanele care au economisit bani si doresc sa-i inveasca intr-o lada frigorifica? De ce sa nu ii investesti in cea mai buna lada frigorifica? Este o idee foarte buna deoarece lazile frigorifice au functia de congelare rapida, motiv pentru care, alimentele vor ramane proaspete o perioada lunga de timp.

Pentru a achizitiona un astfel de aparat, nu trebuie sa ai o bucatarie mare, deoarece lada frigorifica poate fi depozitata in orice spatiu, inclusiv la subsolul casei. Calitatea dispozitivului insa este foarte importanta, de aceea iti propunem cateva criterii dupa care ar fi bine sa te ghidezi inainte de a achizitiona aparatul dorit.

Alege cea mai buna lada frigorifica potrivit nevoilor tale.

Inainte de a cumpara dispozitivul, trebuie sa stii ca piata electrocasnicelor iti ofera doua tipuri de lazi frigorifice: orizontale si portabile.

Lazile frigorifice orizontale sunt prevazute cu un capac,  ce se deschide in partea superioara, iar lipsa rafturilor  si a compartimentelor ofera posibilitatea unei  depozitari economice. Dezavantajul acestui aparat de raciere consta in aerul neventilat din interiorul dispozitivului, motiv pentru care, congelarea  nu se produce in mod uniform. Totusi, feedback-ul cumparatorilor vis-à-vis de acest produs este unul pozitiv.

Spre deosebire de aparatele orizontale, lazile frigorifice portabile au dimensiuni mai mici si se gasesc in comert sub diferite forme : produse transportabile de mari dimensiuni, modelele auto si gentile frigorifice portabile. Aceste modele permit stocarea alimentelor  la rece pe termen scurt, deoarece nu le congeleaza.

Alege o clasa de consum energetic economica

Toata lumea stie ca cele mai eficiente clase de energie atribuite unui produs electrocasnic  sunt A++ si A +++. Lazile frigorifice dotate cu aceaste clase de eficienta vor avea un consum mic, iar tu vei simti acest lucru in momentrul in care vei plati factura la curent.

Citeste cu atentie review-urile clientilor si alege cea mai buna lada frigorifica.

Nu cumpara produse electrocasnice inainte de a citi impresiile cumparatorilor. Fie ele pozitive sau negative, review-urile te vor ajuta sa optezi pentru cel mai bun produs calitate/ pret. In continuare iti propunem cateva modele de lazi frigorifice inspirate din impresiile clientilor.

Lada frigorifica Beko HS22953, 284 l, a primit 5 stele din partea clientilor datorita consumului mic de energie electrica, fiind descris drept un produs silentios, usor de manevrat, spatios si foarte fiabil.

Caracterizari pozitive din partea clientilor a primit si Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA,  fiind descris drept un produs incapator, silentios, cu o deschidere facila a capacului, spatele dispozitivului este invelit cu un panou prin care nu se vede nimic, poate fi amplasat oriunde cu conditia ca temperatura sa fie peste 10*C.

Datorita rotilor din dotare, lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA poate fi mutata foarte usor.

Review-uri foarte bune a primit si lada frigorifica Gorenje FH401W.  Optiunea Inghet-Rapid, care functioneaza la o temperatura extrema de  -32 ° C  va permite pastrarea alimentelor intr-o stare perfecta,  pentru o perioada  mai lunga de timp.

Imagineaza-ti ca ai o pana de curent pentru mai multe ore. Daca esti posesorul lazii frigorifice Liebherr GTP 4656, nu ai de ce sa-ti faci probleme. Acest produs va mentine alimentele congelate 90 de ore, timp in care vei putea rezolva problema energiei electrice. Este un produs spatios, cu o capacitate de depozitare  de 419 l, face parte din clasa A+++. prin urmare este un aparat  foarte economic, are functia  SuperFrost  care poate fi reglata tinand cont de cantitatea  de produse depozitate in lada frigorifica.

Luati in calcul perioada de garantie a produsului achizitionat

Perioada de garantie este foarte importanta.Tineti cont de acest lucru atunci cand achizitionati un aparat electrocasnic.  In cazul in care aveti garantie de minim 2 ani pe toate componentele, nu trebuie sa intrati in panica daca lada frigorifica s-a defectat. Producatorul va fi nevoit s-o repare ori s-o inlocuiasca.

In concluzie, dupa ce ati stabilit bugetul pe care doriti sa-l alocati, cititi cu atentie toate functiile cu care este dotat aparatul dorit. Spor la cumparaturi.

 

Lasă un comentariu