web statistics

HELP CENTER – GHIDUL CUMPARATORULUI ONLINE

Am creat acest ghid pentru a-ti fi mai usor sa gasesti produsul pe care ti-l doresti. Unele produse poate le cauti de multa vreme sau poate ca nici nu stiai ca exista. Asadar, mai jos iti prezentam cum poti cumpara fara prea mari batai de cap de pe internet si detaliile la care trebuie musai sa fii atent pentru a nu intampina dificultati.

Platesc comisioane in plus daca achizitionez prin getdiscount.ro

Nu! Comisioane sau costuri ascunse nu exista in pretul afisat pe siteul partener al getdiscount. Acolo regasesti pretul final!

Cum platesc produsele cumparate?

getdiscount.ro este partener pentru cateva sute de magazine online din romania. Practic, getdiscount.ro doar recomanda produsele partenerilor. Plata se face direct catre magazinul partener, in functie de politicile de plata ale fiecarui magazin online. (Plata Ramburs, Plata cu Cardul, Transfer Bancar, Paypal, Etc…)

Livrarea produselor comandate

getdiscount.ro este partener pentru cateva sute de magazine online din romania. Practic, getdiscount.ro doar recomanda produsele partenerilor. Livrarea se face respectand termenii de livrare pentru produsele comandate direct de pe siteul partener.

Politica de retur al produselor

getdiscount.ro este partener pentru cateva sute de magazine online din romania. Practic, getdiscount.ro doar recomanda produsele partenerilor. Fiecare magazin trebuie sa respecte legile din Romania, dar va recomandam sa cititi detalii despre politica de retur direct pe pagina oficiala a siteului partener.

LISTA ESTE IN CURS DE ACTUALIZARE