web statistics

Telefoane

Telefoane

Magazine cu Telefoane Black Friday 2019

Telefoane Black Friday la preturi speciale. Fie ca vrei un telefon pe Android sau iOS, am selectat pentru tine mai multe magazine de unde poti achiztiona un telefon de black friday.

Vei descoperi mai jos o lista cu magazine participante cu reduceri mari la telefoane de Black Friday! Hai sa vedem care sunt retailerii care iti ofera reduceri mari reale la cele mai cautate si mai appreciate produse ale momentului in materie de telefoane. Vei remarca si starurile anului, cele mai recente produse lansate, la preturi extrem de avantajoase, doar de Black Friday!

Branduri de Telefoane Black Friday 2019

Stim ca si tu iti doresti ca bandurile preferate sa aiba reduceri cat mai mari de Black Frirday. Noi te putem ajuta cu o lista cu cele mai cunoscute si mai apreciate branduri care au reduceri fantastice de Black Friday Romania.


Reduceri Telefoane Black Friday 2019

Iti doresti sa folosesti telefonul preferat, asa ca noi iti oferim ocazia sa ti-l cumperi la cel mai bun pret posibil. Cauta in lista de produse ce vor avea reduceri masive telefonul pe care ti l doresti. Gasesti aici nu doar ultimele telefoane aparute, ci si ponturi actuale! Esti la doar un click distanta de telefonul visat!


Este momentul sa iti cumperi ultimul model de telefon: Black Friday!

Black Friday este cel mai bun moment al anului in materie de shopping. Se organizeaza in fiecare an, in ultima saptamana din noiembrie si este cea mai buna ocazie pentru iubitorii de tehnologie sa isi upgradeze aparatura cu cele mai noi aparitii in domeniu. An de an, cele mai cautate si mai cumparate produse de Black Friday sunt produsele IT&C, dintre care numarul 1 sunt telefoanele!

Telefoanele cele mai dorite produse de Black Friday. Care e motivul?

Fie ca ne convine, fie ca nu ne convine, suntem dependenti de tehnologie. In special, avem o relatie foarte stransa cu conexiunea permanenta la Internet, care a doborat toate obstacolele din comunicare. Desi sunt unii care sunt retinuti in ceea ce priveste digitalizarea majora din ultimii ani, o chestiune este clara: nu prea mai putem trai fara telefoane! Practic, s-au transformat in principala sursa de informare, de comunicare, dar si de entertainment.

Pentru ca exista o cerere in crestere, producatorii se intrec unul cu altul in performanta si calitate. Iar acest lucru nu poate fi decat bun, pentru ca o competitie buna ridica standardele si maximizeaza calitatea. Si ghici cine are de castigat cel mai mult? Noi, consumatorii, desigur! Iar noi am profitat cat am putut de mult de pe urma acestei game largi de produse. Ca idee, in Romania, shoppingul se face in proportie de 70% de pe telefonul mobil!

Top 5 branduri de telefoane de Black Friday!

Cu ajutorul competitiei s-au conturat cativa lideri de piata in ceea ce priveste telefoanele. Si, conform statisticilor, Black Friday este momentul cel mai asteptat petnru a vana ultimele terminale lansate de aceste mari branduri. Hai sa vedem cele mai cautate si mai iubite companii producatoare de telefoane de Black Friday, in ordinea in care sunt mentionate:

  • Apple
  • Samsung
  • Huawei
  • HTC
  • LG

In  ultimul an, s-a adaugat acestei liste si Huawei, producatorul chinez, care a crescut cota de piata senzational de mult cu noile sale aparitii, P20 PRO si P30 – care a aparut chiar anul acesta.

Black Friday, o ocazie buna sa-ti cumperi un nou telefon?

E momentul pentru o veste foarte buna pentru tine! Dupa atatia ani de Black Friday in Romania (primul eveniment a avut loc prima data in Romania in 2010), retailerii au confirmat faptul ca ultimele lansari au cea mai mare reducere de Black Friday!

Pe scurt, in noiembrie, vei putea cumpara orice produs vedeta al anului, din orice categorie, dar mai ales IT&C, la preturi ametitor de scazute, care vor ajunge chiar si la un procent de 50%!

Se pare ca decizia consumatorului roman de a economisi tot anul pentru a cumpara de Black Friday este o decizie foarte buna! Se pare ca piata smartphone-urilor si-a educat deja consumatorii in privinta smart shopping-ului!