Tipuri de placi de indreptat parul

Te-ai intrebat vreodata ce tipuri de placi de indreptat parul exista? Citeste acest articol si lasa-ne sa te ajutam sa alegi o placa de indreptat parul de care chiar ai mare nevoie. Chiar daca ai buget limitat, suntem siguri ca vei gasi placa de indreptat parul de care ai nevoie!

Probabil ca esti una dintre persoanele al carei par curge frumos ondulat sau al carei par nu este nici ondulat si nici drept, incapatanandu-se sa arate rebel indiferent de cum il prinzi. In situatia asta, solutia este oferita de dispozitivele cunoscute sub numele de “placi de indreptat parul”. Acestea pot calma firele rebele si ofera parului un aspect placut asemenea unei panze de matase cu un luciu natural.

Tipuri de placi de indreptat parul – alege placa dorita

  • In magazine oferta la acest produs consta in placi acoperite de teflon, turmalina ceramica si metal. O minima caracterizare a acestora consta in urmatoarele aspecte:
  • In momentul in care se aranjeaza parul se folosesc diverse produse de styling. O placa cu invelis de teflon are avantajul de a nu permite lipirea acestor produse pe suprafata sa.
  • Placile acoperite de turmalina sunt inovative, foarte potrivite pentru parul aspru, asigura sanatatea acestuia si neutralizeaza electricitatea statica, rezultatul fiind un par neted si lucios.
  • Placile acoperite cu ceramica se incalzesc uniform, protejeaza parul si ii asigura luciu.

Cele mai ieftine placi sunt cele acoperite cu metal, insa nu sunt recomandate dat fiind faptul ca influenteaza in mod negativ structura parului – nu se incalzesc uniform si pot arde parul cu suprafetele care ajung la temperatura foarte mare.

De asemenea, pe piata de profil sunt comercializate placi inguste si placi late, altfel spus, placi de indreptat parul cu o latime mai mica de 2,5 cm, respectiv mai mare. Placile inguste sunt folosite la indreptarea bretonului si a suvitelor subtiri, iar placile late se folosesc la indreptarea suvitelor mai groase.

Cu ceva ani in urma se cunostea ca folosirea unei placi pe parul umed il poate arde. Azi, acest aspect poate fi ignorat in conditiile in care se foloseste un dispozitiv care are ca functie indreptarea parului umed.

Placi de indreptare a parului in ofertele magazinelor online

De regula, preturile unui asemenea dispozitiv sunt cuprinse intre 30 – 800 lei. In magazine precum Emag, Flanco, Altex, oferta este variata incluzand numeroase modele, unele la reduceri in aceasta perioada:

  • Placa de indreptat parul Remington S1005
  • Placa de indreptat parul Philips Essential Care HP8302/00
  • Placa ceramica de indreptat parul Tristar HD2370
  • Placa de indreptat parul BaByliss Diamond ST327E
  • Placa de indreptat parul Rowenta Liss & Curl Keratin & Shine SF4522D0

In concluzie, cu o investitie minima, coaforul poate fi mutat in propria locuinta. Bineinteles, pe langa investitia in produsele care ajuta la ingrijirea parului este nevoie si de abilitatea de a le folosi, insa aceasta nu implica un efort substantial sau aptitudini speciale. Poate ai noroc de Black Friday Romania  si gasesti modelul potrivit

Lasă un comentariu